Niki Brantmark’ın İskandinav Evine Hoagard Dokunuşu

Niki Brantmark’ın İskandinav Evine Hoagard Dokunuşu

Uzakları yakın eden ve bambaşka coğrafyalarda aynı hayali kuran insanları bir araya getiren sosyal medyayı sevmemek mümkün mü? İşte bizim İsveç’in Malmö kentinde yaşayan dünyanın en ünlü ev dekorasyon blogger'larından Niki Brantmark ile tanışmamız da favori sosyal mecramız Instagram sayesinde oldu!

Yıllardır tasarımlarına bayıldığımız Niki’yi Instagram’dan takip ederken bir gün “Neden tasarımlarımızı Niki’nin evinde görmeyelim ki?” dedik ve Hoagard olarak ünlü blogger'ın evine konuk olma hayalimiz işte böylece gerçeğe dönüştü…

Hoagard Black Mamba Ahşap Ayna

Niki Brantmark kimdir?

Uzun yıllar Londra’da yaşamış bir İngiliz olan Niki Brantmark, tam 10 yıldır eşi ve kızları ile birlikte İsveç’te yaşıyor. İsveç’in sahil kentlerinden Malmö’de sade ve rafine bir yaşam süren Niki, İskandinav ülkelerinin “Ne az, ne çok; tam kararında” anlamına gelen Lagom felsefesinden ilham alıyor. Minimalist ancak aynı zamanda sıcacık iç mekan tasarımlarını toparlayan Niki, gördüğü evlerdeki dekorasyonları 2011 senesinden beri yürüttüğü My Scandinavian Home isimli blogunda dekorasyon meraklılarıyla paylaşıyor. Şimdiye kadar 4 kitaba imza atan Niki, son olarak Lagom felsefesini kendi perspektifinden anlattığı Lagom: The Swedish Art of Living a Balanced, Happy Life kitabıyla da dikkatleri çekiyor.

My Scandinavian Home blogu ile pek çok blog ödülüne layık görülen Niki’nin bayıldığımız stili Vogue editörlerinin de dikkatini çektiği için derginin pek çok edisyonunda yer almaya devam ediyor.

Niki Brantmarkn skandinav Evine Hoagard Dokunuu

En sevilen Hoagard tasarımlarına Niki yorumu

Dekore ettiği evlerin duvarlarında beyazın yanı sıra nötr ve pastel renkleri kullanan Niki, İskandinav stilinin ruhuna uygun olarak vintage objelerle modern parçaları sıkça bir arada kullanıyor. Duvar tasarımlarında gallery wall uygulamalarından vazgeçemeyen Niki, bu tarz kompozisyonların mekanlara yaşanmışlık hissi kattığına inanıyor.

Hoagard Deer Head Metal Deco

Kendi evinin salonunda, kanepenin hemen arkasında yaptığı gallery wall uygulamasında Golden Ratio Metal Deco ürünümüzü kullanan Niki, bu metal tasarımı ham ahşap çerçeveli minimalist panolarla kombinlemeyi tercih etti. Aynı tasarımın yatak başında veya salonun başka köşelerinde de rahatlıkla kullanılabileceğini söyleyen Niki’ye göre bu figür İskandinav tasarım anlayışını son derece iyi yansıtıyor.

Hoagard Golden Ratio Metal Deco

Hoagard’ın en çok sevilen ve satan tasarımlarından World Map Metal Deco ürününü yatağının hemen üzerinde kalan geniş alanda kullanmayı tercih eden Niki, bu tasarımın doldurulması zor duvarları tek başına doldurmasından çok hoşlandı ve ürünümüzü Instagram hesabında takipçileriyle paylaştı.

Hoagard World Map Metal Deco

 


1 yorum


  • Zülfikar

    İlk kurulduğunuz dönemlerde farkınızı ve tarzınızın güzelliğini fark etmiştim ve iki ürününüz evimin baş köşesinde.belkide öyle bir noktaya geleceksiniz ki kolleksiyonerler tarafından yıllar sonra ürünleriniz biriktirilecek.bu markanın ilk müşterilerinden biri olarak şanslıyım.


Yorum Yaz

Yorumlarınız onaylandıktan sonra paylaşılmaktadır.

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.