Klişeleri Alt Eden Heyecan Verici 14 Şubat Fikirleri

Klişeleri Alt Eden Heyecan Verici 14 Şubat Fikirleri

14 Şubat Sevgililer Günü’ne sayılı günler kaldığında sadece yalnızları değil, sevgili sahibi olanları da bir stres sarıyor. Çünkü ne de olsa her yanı kırmızı güller ve kalpler sarmışken klişelere tekme atıp iz bırakan bir kutlama yapmak her zaman kolay olmuyor.

Ama aslında bunu başarmak çok da zor değil. Siz de Sevgililer Günü’nde çiçeğe böceğe ya da pahalı hediyelere dadanmaktansa yıllarca unutulmayacak jestlere göz kırpıyorsanız önerilerimizi okumadan 14 Şubat planınızı netleştirmeyin.

Klieleri Alt Eden Heyecan Verici 14 ubat Fikirleri

Hep hayalini kurduğunuz o aktiviteye birlikte başlayın

İnsanın şu hayatta yapabileceği en güzel şeylerden biri de sevgiliyle birlikte keyif alınan bir aktivite / hobiyle uğraşmaktır. Ancak günlük hayatın koşturmacası yüzünden bu güzellikler genelde hep ertelenir. İşte tam da bu yüzden bu 14 Şubat’ta sevgilinizle birlikte yapmaktan keyif alacağınız yeni bir şeylere başlayabilirsiniz. Örneğin ne zamandır uzaktan uzağa yükseldiğiniz o dans okuluna kaydolabilir ya da zaman bulamadığınız için erteleyip durduğunuz doğa sporuna start verebilirsiniz. Emin olun sizi heyecanlandıran bu yeni sürece beraberce başladığınız günü, üzerinden yıllar geçse bile unutamayacaksınız.

dans

Sürpriz bir uçak / otobüs / tren bileti ile spontane bir kaçamak planlayın

Herkes zamanı ve imkanları ölçüsünde sevgilisiyle seyahatlere çıkmaktan hoşlanır. Hatta oturup sevgili ile seyahat planları yapmak ve yola çıkılacak günü beklemek başlı başına bir heyecandır. Ama tüm bu planlardan daha heyecan veren ve deyim yerindeyse afrodizyak etkisi yaratan bir şey varsa o da sıfır hazırlıkla hiç hesapta olmayan bir seyahate birlikte çıkmaktır! Sevgilinizle bu deneyimi yaşamak için onun da hoşuna gidebilecek bir destinasyona bilet alabilir ya da onu havalimanına / otogara / tren istasyonuna götürerek olayı ikiniz için de sürprizli bir hale getirebilirsiniz.

Klieleri Alt Eden Heyecan Verici 14 ubat Fikirleri

Evde kendi kişisel tarihinizi yad edin

İster yıllanmış bir ilişkide, ister henüz yeni filizlenen taze bir beraberlikte olun ilişkinizin tarihini yad etmek ve bunu yaratıcı yollarla yapmak sevgilinin kalbini çalmanın en iyi yoludur. Örneğin gittiğiniz seyahatlerde çektiğiniz video ve fotoğraflardan bir belgesel video hazırlayabilir ve bu videoyu bir film gösterimi gibi evde beraberce izleyebilirsiniz. Örnekten yola çıkarak yapabilecekleriniz elbette hayal gücünüzle sınırlı. :)

İlk randevunuzun "remake" versiyonunu yapın

Heyecandan ellerin titrediği; kimi zaman kelimelerin unutulduğu ve tarafların birbirlerine yavaş yavaş yaklaştığı o heyecanlı ilk buluşmaların tadı nasıl unutulur ki? Bu tadı ve duyguyu yeniden yaşamak ve o özel anlara dönmek için sevgilinizle ilk buluştuğunuz mekanda (mümkünse aynı masada ve aynı menüyle) yeniden buluşun. Bu buluşmada, giysi, aksesuar ya da müzik gibi o güne dair minik ayrıntıları yeniden yakalarsanız gecenizin çok daha unutulmaz olacağının garantisini verebiliriz.

Klieleri Alt Eden Heyecan Verici 14 ubat Fikirleri

Kendi deneyim ajandanızı oluşturun

14 Şubat’lar, estirdiği romantik rüzgarla kimi zaman ilişkileri bambaşka bir boyuta taşır. Yani 14 Şubat Sevgililer Günü bir anlamda ilişkinin geleceğini de olumlu yönde etkileyebilir. Siz de bu rüzgardan maksimum faydalanmak isterseniz 14 Şubat 2019 gününü başlangıç kabul eden 30 günlük bir deneyim ajandası oluşturabilir ve 14 Şubat’ı takip eden 30 günü bir "aşk ayı"na dönüştürebilirsiniz. Mesela bir gün birlikte daha önce denemediğiniz bir yemeği pişirebilir, bir diğer gün sabah 6’da uyanıp güneşi birlikte selamlayabilirsiniz. Ajandanızı bahsettiğimiz gibi küçük ve uygulanabilir deneyimlerle doldurmanın ilişkinize renk katacağına emin olabilirsiniz!

Klieleri Alt Eden Heyecan Verici 14 ubat Fikirleri


Yorum Yaz

Yorumlarınız onaylandıktan sonra paylaşılmaktadır.

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.