Instagram'ın En Çok Dikkat Çeken 6 Yerli Dekorasyon Hesabı

Instagram'ın En Çok Dikkat Çeken 6 Yerli Dekorasyon Hesabı

Instagram hayatımıza girdiğinden beri "tasarım" konusuna bakış açımız sizce de çok fazla değişmedi mi? Eskiden yalnızca dekorasyon dergilerinde rastlayıp ilham aldığımız ve yalnızca dekorasyon profesyonellerinin elinden çıkan iç mekan tasarımları artık çok daha yaygın ve ulaşılabilir hale geldi. İşte günlük hayatlarında bu tasarım kaygısı ile hareket eden ve ev dizaynları ile dekorasyon meraklılarına ilham vermeyi başaran 6 yerli Instagram kullanıcısı.

Instagramn En Çok Dikkat Çeken 6 Yerli Dekorasyon Hesab

Konuşan duvarlar: @pastel.ev

İskandinav stilinin başarılı bir uygulayıcısı olan pastel.ev, özellikle duvar dekorasyonu konusundaki trendleri yakından takip etmesiyle dikkatleri çekiyor. Mobilya ve eşya seçimlerinde son derece minimalist davranan pastel.evmetal duvar aksesuarı seçimlerini de Hoagard tasarımlarından yana kullanıyor. Evinde yarattığı gerçek Hygge ortamı ile bayıldığımız pastel.ev, aynı zamanda gallery wall ve makrome duvar aksesuarlarını da ustaca kullanarak eve boho chic dokunuşlar yapmaktan da geri kalmıyor.

Cavallo

Sadelikteki ferahlık: @minimalsblog

Baktıkça insanın içini açan eviyle minimalsblog "daha az eşya, daha çok yaşam alanı" felsefesinin ateşli bir savunucusu. Ham ahşap mobilyalarla metal art objeleri birleştiren ve bu tezat ile son derece stil sahibi bir görünüm yakalamayı başaran minimalsblog aynı zamanda bambu, hasır ve masif ahşap aksesuarlardan da vazgeçemiyor.

Instagramn En Çok Dikkat Çeken 6 Yerli Dekorasyon Hesab

Monokromun ustası: @ebrushhomedesign

Siyah, beyaz ve gri tonlarını tek düzeleşmeden kullanması ile tanınan ebrushhomedesign, Hoagard metal duvar saatini tercih eden influencer'lardan biri aynı zamanda! Ayna yüzeyli duvar süsü ve duvar panoları kullanarak mekanlara feminen ve iddialı bir ruh katan bu keyifli hesap aynı zamanda şık banyo tasarımıyla da dikkat çekiyor.

Instagramn En Çok Dikkat Çeken 6 Yerli Dekorasyon Hesab

%100 İskandinav: @nehir.altay

Paylaştığı her postla "Stil detaylarda gizlidir." mottosunu bir kez daha kanıtlayan nehir.altay bize göre Instagram’ın en ilham verici dekorasyon hesaplarından. Evinden çiçekleri ve DIY ürünü olan dekoratif objeleri eksik etmeyen nehir.altay’ın kullandığı vintage mobilyalara da bayılmamak mümkün değil!

Instagramn En Çok Dikkat Çeken 6 Yerli Dekorasyon Hesab

Toprak tonlarının kraliçesi: @aylinsenceylan

Modern tasarım anlayışında hakim olan siyah – beyaz – gri üçlüsüne inat ev dekorasyonunda toprak tonları kullanan aylinsenceylankombinlenmesi hiç de kolay olmayan bu renk ile şahane renk paletleri oluşturuyor. Retro tarz ahşap mobilyaları kurutulmuş çiçekler, hasır objeler ve jüt gibi doğal malzemelerle birleştiren aylinsenceylan’ın evi, sanki sonbaharın o huzur veren ruhunu taşıyor!

Instagramn En Çok Dikkat Çeken 6 Yerli Dekorasyon Hesab

Datça’nın en zevkli evi: @sahildekiev

Buram buram Ege kokan ve marine stilinin en naif haliyle dekore edilmiş bir evin sergilendiği sahildekiev, özellikle yazlık ev dekorasyonu açısından oldukça ilham verici bir hesap. Bembeyaz duvarların hakim olduğu evde genelde ahşap dekoratif objeler, mavi tonların hakim olduğu ev tekstilleri ve eski objelerin dönüştürülmesi ile elde edilmiş yaratıcı eşyalar kullanan sahildekiev’in yaratıcısı Ayşegül Erzincanlıoğlu, aynı zamanda yaptığı bahçe ve balkon dekorasyonuyla da gönülleri fethediyor.

Instagramn En Çok Dikkat Çeken 6 Yerli Dekorasyon Hesab


Yorum Yaz

Yorumlarınız onaylandıktan sonra paylaşılmaktadır.

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.