Her Karaktere Hitap Eden Nokta Atışı Anneler Günü Hediye Önerileri

Her Karaktere Hitap Eden Nokta Atışı Anneler Günü Hediye Önerileri

Her yıl Mayıs ayının 2. Pazar günü kutladığımız Anneler Günü bu sene de geldi çattı. Eğer siz de Anneler Günü hediyesi seçimini son dakikaya bıraktıysanız ya da ne alacağını / yapacağını karar kara düşünen kararsızlardansanız sizin için hazırladığımız şu alternatiflere göz atmanızı tavsiye ederiz.
Klasikten vazgeçmeyen annelere
Zor beğenen ve aşırı seçici bir anneye sahipseniz Anneler Günü hediyesi seçerken asla zarif ve klasik parçalardan şaşmayın! Tercihinizi modası asla geçmeyecek şık deri bir cüzdandan; ipekli bir fulardan ya da özellikle ev dekorasyonuna meraklı anneleri fazlasıyla memnun edecek klasik dekoratif objelerden yana kullanmak yüzünüzü kara çıkartmayacaktır.

Ailesini her şeyden önde tutan annelere
Anneler için aile her şeyin önünde gelir. Bu yüzden de Anneler Günü hediye önerisi alırken çok da riske girmek istemiyorsanız, ona evlatlarını ve sıkı aile bağlarını anımsatan hoş armağanlar seçebilirsiniz. Örneğin aileyi temsil eden ağaç figürlü bir duvar aksesuarı annenizi çok sevindirebilir. Yine bu tarz bir aksesuarın üzerine aile bireylerinin fotoğraflarını ve duygusal Anneler Günü mesajları iliştirerek annenizin gözlerinden kalpler çıkartabilirsiniz.

Sanatçı ruhlu annelere
Resim, edebiyat, tiyatro ya da müzik fark etmez. Eğer anneniz sanatın herhangi bir dalıyla yakından ilgiliyse Anneler Günü hediye fikirleri konusunda biraz daha yaratıcı davranmanızda fayda var. Eğer yeteneğiniz varsa onun için bir resim çizebilir; bir şarkı kaydedebilir ya da işinizi şansa bırakmamak adına onun yaratıcı ruhunu yansıtan hoş tasarımlı sanatsal ürünlere yönelebilirsiniz.

Pati dostu annelere
Kocaman ve merhametli bir kalbe sahip olmak anne olmanın doğal bir getirisi olsa da kimi anneler patili dostlarına ekstra düşkün olabilirler. Yani özellikle evinde bir kedi veya köpekle yaşayan bir anneye sahipseniz, onu patili dostunu anımsatacak sevimli bir armağanla ya da onun adına barınaklara yapacağınız mama bağışı ile mutluluktan havalara uçurabilirsiniz.

Kendi mutfağının şefi olan annelere
Herkes için annesinin yemekleri benzersiz ve çok özeldir. Ancak bazı anneler vardır ki onlar mutfakta gerçek anlamda sihir yaratacak kadar maharetlidirler. Böyle anneler mutfaklarını öyle çok sever ve benimser ki doğal olarak da mutfaklarını güzelleştirmek için uğraşıp dururlar. Eğer sizin anneniz de bahsettiğimiz gibi usta bir şefse, ona bu Anneler Günü’nde mutfağını şenlendirecek hoş bir duvar panosu armağan edebilirsiniz.

“Yaz gelse de yazlığa kaçsak” diyen annelere
Bazı anneler kışın sıcacık evinde battaniye altında oturmaya bayılsa da bazılar yazın enerjisine resmen aşıktır. Eğer sizin anneniz de gerçek bir yaz insanıysa ona yazı; denizi, okyanusu ve plajları çağrıştıran bir Anneler Günü hediyesi seçebilirsiniz. Bu yaz çağrışımlı armağan marine desenli bir elbise; şık bir plaj çantası ya da Hoagard imzalı okyanus temalı naif bir metal duvar aksesuarı olabilir. Seçim sizin!

 

Yorum Yaz

Yorumlarınız onaylandıktan sonra paylaşılmaktadır.

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.